Junilistan har den bästa TV-reklamen

Med undantag för Junilistan, så är de urgamla partiernas (s, v, mp, m, c, fp och kd(s)) reklamfilmer så usla att klockorna stannar. Vilka amatörer! Vill vi ha dessa amatörer i EU-parlamentet också? Eller i riksdagen?

Junilistans reklamfilm var dock helt fantastisk! Wow!

I det här EU-valet finns bara ett riktigt EU-kritiskt parti som ställer upp - Junilistan. Riksdagspartierna tar EU-valet bara som en förfajt om regeringsmakten 2010, som dessutom är meningslös eftersom 70% av besluten redan är fattade i  Bryssel.

Jag tänker rösta Junilistan i EU-valet 7 juni. Riksdagsvalet 2010 skiter jag blanka faan i!


Nya Högern heter Maud Olofsson

Börje Hörnlund har helt rätt i sin DN-artikel. Men, toklojala centerpartister, vågar inte kritisera. Inte ens Olof Johansson vågar kritisera!!

Alla ombud på centerstämman i Örebro just nu är välbetalda yrkespolitiker som inte har råd att öppna munnen till kritik.

Jag lämnade centerpartiet 2005 för att min lojalitet finns i mina värderingar och inte i ett politiskt parti. Centerpartiet överlever just nu för att ett antal åldriga ser medlemskapet som ett sätt att träffa folk - typ kafferep. Man har ingen aning om vilken högervridning partiet gjort, där värderingarna bytt plats med galen makthunger hos eliten. Fy faan!

När nu ungdomarna i Stureplanscentern inte längre kan göra karriär inom centern, vad väljer man då? Sverigedemokraterna?

Rösta blankt 2010

Margot Wallström gjorde bort sig hos Lotta Bromé!

Häromdagen var Margot Wallström telefongäst hos Lotta Bromé i P4-Extra.

Margot försökte då förklara varför man ska gå och rösta i EU-parlamentsvalet 7 juni.

Jo, eftersom så många beslut numer fattas i Bryssel och inte i Sveriges riksdag, så måste vi rösta in Sveriges parlamentariker i EU-parlamentet istället.

Detta argument tror tydligen Margot Wallström ska få EU-kritiska svenskar att rösta 7 juni. 70% av de beslut som våra stackars riksdagsmän beslutar om, är redan innan fattade i Bryssel! Borde det inte vara tvärtom, dvs att minst 70% av besluten fattas av Sveriges riksdag och inte av feta politruker Bryssel?

Jävligt dålig marknadsföring inför EU-valet Margot!

Jag tänker rösta EU-kritiskt - nej till EU-stat - där enda alternativet är Junilistan

RSS 2.0