Fredrick Federley desperat!

C-riksdagsmannen Fredrick Federley går nu ut och "kräver" regeringsombildning så att c, kd och fp får fler ministerposter. Fredrick har tydligen inbillat sig att fler statsråd ska hjälpa de usla opinionssiffrorna. Ack så naivt! Väljarna vet ju ändå inte vilka statsråd vi har idag!

Nu börjar desperationen sprida sig inom Alliansen om att c och kd - samt kanske även fp - åker ur riksdagen 2010.

Fredrick Federley själv sitter risigt till på Stockholms-bänken och hans politiska karriär kan få ett abrupt slut. Vad snöpligt det skulle vara med hans ambitioner.

Rösta blankt 2010!

Per-Ola Eriksson

Den förre c-riksdagsmannen - numera landshövdingen i Norrbotten - Per-Ola Eriksson, myntade under sin period som ledande centerpartist följande:

"Det viktiga är inte vem man samarbetar med, utan vad man samarbetar om"

Detta kan ju verka självklart, men så är det inte alls idag. Nu är det "makten till varje pris" som gäller! Sällskapet har ingen betydelse.

Men, värderingarna då? Ah, släng dig i väggen!

Rösta blankt

Alliansen har inget val 2010!

Sannolikheten för att c och kd ramlar ur riksdagen 2010 är mycket stor, även fp kan ligga i farozonen.

Eftersom man är så maktgalna inom Alliansen, måste man ingå en valteknisk samverkan och gå till val under gemensamt namn: Allians för Sverige. På så sätt spelar det ingen roll om något av partierna skulle hamna under 4%, rösterna kan medräknas ändå.

Rent tekniskt blir det så här:

Man går alltså till val med ett gemensamt partinamn "Allians för Sverige". Det är detta som står överst på valsedlarna.

Sen så har de fyra partierna sina egna partisedlar, men med samma partinamn för alla.

T ex kan det på en moderat valsedel se ut som följer:


Allians för Sverige

1. Fredrik Reinfeldt, moderaterna
2. Beatrice Ask, moderaterna
3. Kalle Andersson, moderaterna
osv


Sen gör de tre andra partierna på samma sätt.

Rösta blankt istället!

Reinfeldt behöver Sverigedemokraterna!

Enligt den senaste väljarbarometern från Demoskop skulle vi få följande representation i Riksdagen:

Moderaterna: 134 st
Folkpartiet: 28
Sverigedemokraterna: 16
Socialdemokraterna: 117
Miljöpartiet: 28
Vänsterpartiet: 26

Centerpartiet och Kristdemokraterna klarar inte 4% och hamnar utanför.

Alltså får Alliansen 162 riksdagsledamöter och De Rödgröna 171. Vem ska då hoppa i säng med Sd för att RIKSDAGSLEDAMÖTERNA ska kunna välja statsminister?

Jo, det blir en gemensam borgerlig lista 2010 "Allians för Sverige", där man då kommer att rädda de annars bortkastade c- och kd-rösterna när dessa hamnar under 4% som enskilda partier! Avancerat valfusk i min värld, men maktgalna/giriga yrkespolitiker gör vad som helst för att behålla sin makt, löner, traktamenten, pensioner, golfresor, etc.

Ni vet väl att girighet är en av dödssynderna?! Girighet är också en av kriterierna för diagnosen "psykopat"!

Rösta Blankt!!

Rösta mot - inte för?!

Vid valet 2006 "valdes" en Allians-regering. Men, det blev ju inte ett val FÖR Alliansen utan ett val MOT Göran Persson.

Vi väljare - besvikna som vi är - röstar mer emot än för! Helt ok!

Nu sitter vi i samma situation. Vi är lika förbannade som tidigare, vi har inget förtroende för giriga politruker och yrkespolitker. Borde vi inte ge bonusar till makt-giriga politiker om dom räddar världen - eller ska vi sätta dom på Långholmen om det går åt helvete?

Rösta Blankt

Folk från Handelshögskolan och andra politruker

Det är korkat och pinsamt att Thomas Östros och Anders Borg bara gnäller på varandra. Rena sandlådan! Thomas Östros har aldrig haft ett hederligt jobb - bara sossepolitruk - och Anders Borg har gått på siar-skolan Handels.

Som ni vet är ekonomi ingen vetenskap utan ren psykologi. Det är därför för jävligt att Handels och Riksbanken 1969 instiftade ekonomi-priset till "Alfred Nobels Minne". Alltså inget Nobel-pris.

Nu påstår Anders Borg att "arbetslösheten kommer att vara 12% år 2011". Hur kan någon annan än en spåkärring påstå något sådant? Det är i alla fall ingen vetenskap, utan bara en värdelös åsikt.

Vi borde i lag se till att folk från Handels och personer som aldrig haft ett hederligt  jobb - politruker - inte tillåts bli statsråd!

Rösta Blankt!

Hälsningar från KTH

Civilingenjör

RSS 2.0