Juholt, kvinnor m m

Är fascinerad över hur sossarna m fl väljer sina ledare.Det mest optimala är tydligen att alla samhällsgrupper ska bli representerade i en och samma person. Man ska tydligen vara erfaren och ung. Gärna en arbetslös, handikappad invandrarkvinna från Norrbotten som gillar byxor och som tror på alla gudar i lagom omfattning.

Gillar veteranbilar, motorcyklar, sport och matlagning. Gillar frimärken, Hornborgarsjön och älgjakt. Har diabetes och en utbränd man med alkoholproblem.

Räcker det inte längre med att bara vara kompetent?

Vattenpistoler till alla

Vi måste förbereda oss mer för kärnkraftskatastrofer i Sverige. Förutom gasmasker och silvertejp, bör alla invånare i Varberg (Ringhals), Oskarshamn och Älvkarleby (Forsmark) utrustas med vattenpistoler så att man kan hjälpa till i släckningsarbetet när det händer.


Kärnkraftskris enligt Andreas Carlgren

Andreas Carlgren presenterade idag detta sensationella uttalande från "Energitinget" i Göteborg:

"Regeringen kommer att utvidga uppdraget till Strålsäkerhetsmyndigheten med en genomlysning av det svenska säkerhetsarbetet med grund i de erfarenheter som kan dras efter händelserna i Japan."

Nu känner jag mig trygg!


Slutet nära för Maud Olofsson?

Maud Olofsson är uppväxt med Thorbjörn Fälldin och har honom som sin stora förebild. 1976 sa Fälldin: "Ingen statsrådspost kan vara så åtråvärd att jag vore beredd att dagtinga med min övertygelse." 2011 säger Maud Olofsson: "Varje statsrådspost är så åtråvärd att man måste dagtinga med sin övertygelse.”


 

Den 15 juni 1994 lämnade Olof Johansson personligen regeringen i protest mot Öresundsbron. Om Maud Olofsson och Andreas Carlgren hade den minsta uns av övertygelse kvar av sitt kärnkraftsmotstånd skulle man nu göra detsamma. Att höra Maud Olofssons bortförklaringar i SVT:s Aktuellt och försvara svensk kärnkraft, kändes overkligt.

 

Dags att avgå Maud Olofsson med hedern i behåll!


Japan och Maud Olofsson

Var är du Maud Olofsson?

Varför denna tystnad över kärnkraftens katastrof i Japan? Är du försedd med munkavle av Fredrik Reinfeldt? Eller är varje statsrådspost så mycket värd att man måste dagtinga med sin övertygelse?Schlagerdikter 2011

August Strindberg: "Oh, min Gud, det är någonting desperat i dina ögon. Mitt hjärta avvisar mig när jag trodde det skulle vara för evigt. Nu när jag ändå är vid liv, ska jag dansa ensam eller springa för livet."Charlie Rivel: "Jägaren är vare sig bättre eller sämre. Men, en blick och någonting händer. Jag är fortfarande vid liv! Spring för tusan, det är är något fel på mig. Tror att jag reser bort och dansar ensam istället."

Peter Himmelstrand: "Du vet var jag finns, men du ser mig inte. Sån e du, sån e jag. Din egen melodi blir alltid värre framåt natten, så nu börjar mitt liv."


Tage Danielsson: "Lyckliga du som har tid att andas med din fiende. Även om du är kung, trodde jag för evigt. Ingen annan kan springa för livet och ändå vara så populär."

Nils Ferlin: ”Försök igen, jag och mina trummor. Det är något i dina ögon? Är för mig själv, oh min Gud, som en social fjäril bland alla desperata på nattklubben.”


Karin Boye: ”Sju dagar och sju nätter, mitt hjärta förskjuter mig, ge mig då en spanjor, men jag är ju vaken i en dröm, eller är jag kär? Oh, min Gud, du är elektrisk. Tror att jag hänger mig?”


Sensation: Joakim Palme blir ny s-ledare

Socialdemokraternas valberedning säger på SVT:s Rapport ikväll att det finns kandidater som ny partiledare som ännu inte vet om det. Plus att man vill byta ut hela partiledningen!

Därför tror jag nu på professorn Joakim Palme. En sensation? Ja, men ett mycket, mycket bra val!Staffan Svensson

Privatisera polis och militär

Det pågår allvarliga diskussioner inom regeringspartierna att privatisera delar av polisen och militären i Sverige.


Avsikten är att privata vaktbolag och legosoldater stå för säkerheten framöver när det blir så många friställda i Libyen och som istället kan arbeta här till en låg kostnad.


Utmärkta förslag som kommer att leda till mer professionalism, konkurrens och kostnadseffektivitet inom polis och militär.
Staffan Svensson

RSS 2.0